walker

“Pashë trupat e vdekur”- Walker rikujton Reçakun: Serbia të pranojë atë që ndodhi

William Walker, shefi i Misionit Monitorues të OSBE-së në Kosovë, njeriu i cili pa dhe i dëshmoi botës masakrën e Reçakut më...

“Kurrë nuk do merrej vesh masakra e Reçakut”- Walker rrëfen atentatin e serbëve

Ish-kreu i misionit verifikues për Kosovën te OSBE, William Walker, i cili ishte një zë i fuqishëm që i dëshmoi botës...

Kurti takon Walker, njeriun që i tregoi botës krimet e luftës në Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti gjatë qëndrimit në ShBA, ka takuar ish-ambasadorin e OSBE-së, William Walker, i cili zbuloi para botës...