Woeld Cup

Katar 2022/Franca miraton plan të rreptë sigurie

Siguria është prioritet, ndaj Asambleja Kombëtare e Francës ka miratuar partneritetin mes Francës dhe Katarit për sigurinë gjatë Kupës së Botës...