xhoi jakaj

Ish-Drejtoresha e Burgut të Grave: Gratë bëjnë burg për burrat e tyre

Ish-Drejtoresha e Burgut të Grave, Xhoi Jakaj thotë se ka pasur dhe ka raste, ku në institucionet e vuajtjes së dënimin,...

Jakaj: Nëse lexon librin e Mamaqit, sheh që ai ka një botë të madhe shpirtërore

Ish-Drejtoresha e Burgut të Grave, Xhoi Jakaj thotë se jo çdo person mund të jetë i aftë që të shkruajë një...