zbulim

Guri me mbishkrimin ilir në Shkup, çfarë rëndësie historike ka për shqiptarët?

Skender Asani nga Instituti për Trashëgimi Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve foli në një intervistë për Euronews Albania për gurin me...

Zbulohet muri antik në Durrës, arkeologët gjejnë edhe produkte të ndryshme qeramike

Për herë të parë në Durrës po ndërtohet një shkollë e re, që do të ketë në oborrin e saj muze...

VIDEO| Një asteroid hyn në atmosferën e Tokës, pritet të bjerë afër qytetit francez

Një asteroid i vogël hyri në atmosferën e Tokës herët këtë mëngjes. Ai ndriçoi qiellin mbi Kanalin Anglez, duke krijuar efektin...

Astronomët zbulojnë një planet që mund të mbulohet tërësisht nga oqeani

Astronomët kanë zbuluar një "botë ujore", një planet të mbuluar plotësisht nga oqeani. Planeti ndodhet në të ashtuquajturën "zona e Goldilocks" ose...