zemerim

Emigrantë të zemëruar në Itali, nuk lejohet të zbarkojnë në brigjet e shtetit fqinj

Ka zemërim dhe dëshpërim në bordin e një anijeje shpëtimi emigrantësh, e cila u ankorua në Catania në Sicili. Protesta shpërtheu për...

Videoja e sulmit seksual ndaj një protestueseje nga policia në Iran shkakton zemërim

Një video e forcave policore kundër trazirave në Iran që sulmojnë seksualisht një protestuese ndërsa përpiqeshin ta arrestonin atë, ka shkaktuar...