zharrez

Bankers Petroleum investon në ambiente sportive dhe rekreative në Zharrëz

Prej vitesh, një fushë sportive u mungonte të rinjve dhe fëmijëve në Zharrëz. Bankers Petroleum Albania u ka mundësuar rikthimin në aktivitet...