zhduket

Kafsha që frymëzoi tregimet për sirenat e zhdukur në Kinë

Studiuesit kanë deklaruar se një gjitar ujor që thuhet se ka frymëzuar tregimet e lashta të sirenave, është zhdukur në Kinë. Vetëm...

Prej 4 ditësh i zhdukur, i mituri në Vlorë humb kontaktet me familjarët

Një 14-vjeçar me iniciale E.L në Vlorë ka humbur kontaktet me familjen e tij prej 4 ditësh. Policia bën me dije se...

A po zhduket fjala ‘grua’?

Organizata të mëdha dhe një numër i madh politikanësh perëndimorë madje dhe fjalorë të famshëm si Oxford apo Merriem-Webster, kanë nisur...