zhdukje

Vis Martinaj mund të jetë eleminuar, sipas ekspertit

Eksperti i kriminalistikës, Artan Rexhepi thotë se ekziston mundësia që Vis Martinaj mund të jetë eleminuar. Sipas tij, materialet po serviren me...

Vis Martinaj, zhdukje apo inskenim? Të dyja pistat janë në lojë, thotë eksperti

Eksperti i kriminalistikës, Artan Rexhepi thotë se Ervis Martinaj mund të jetë zhdukur, por mund të bëhet fjalë dhe për një...

Vis Martinaj, zhdukje apo inskenim? Misteret për të shumkërkuarin në 16 ditë hetime

Kur kanë kaluar 16 ditë nga denoncimi i familjarëve, ende nuk dihet fati final i të shumkërkuarit Ervis Martinaj. Gjykata e Kurbinit...

Rrëfimi i prindërve të të zhdukurit Ulvi Skana: E morën në pyetje për vrasje

Prindërit e Ulvi Skanës që humbi kontaktet me familjarët që prej 17 majit, rrëfejnë detaje për jetën e djalit të tyre,...

Zhduket gazetari në Brazil, sendet personale i gjendet në Amazonë

Sendet personale të gazetarit dhe ekspertit indigjen që humbën në Brazil janë gjetur në Amazonë një javë nga hera e fundit...