zhvillimet kryesoret

Reagimi i Scholz dhe divorcet tek noteri, 5 zhvillimet kryesore deri në mesditë

Divorc tek noteri, shmanget gjykata për çiftet që ndahen me mirëkuptim Të gjithë çiftet që i kanë dhënë fund martesës me...