zjarrefikesit

Zjarrfikësit në Kosovë, 100 euro shtesë për rrezikshmërinë në punë

Kryetari i Sindikatës së Zjarrfikësve në Kosovë, Muharrem Beka tregoi se problematikat kryesore të tyre lidhen me organizimin e dobët dhe...