zyrtarja amerikane

Zyrtarja e lartë e DASH viziton Tiranën më 28 prill

Zyrtarja e lartë e Departamentit Amerikan të Shtetit, Ndihmës Sekretarja e Çështjeve Evropiane dhe Euroaziatike Karen Donfried do të vizitojë Shqipërinë në 28 prill. Vizita...