energjim rusi

Ministri çek: BE-ja gaboi në lidhje me burimet e energjisë dhe Rusinë 

Evropa bëri një gabim të madh në sektorin energjetik, ishte naive për Rusinë, tha sot ministri çek i Industrisë Jozef Sikela,...