12 maj

12 maji, dita ndërkombëtare e infermierëve

Infermierët janë heronjtë në këtë botë, të cilët përballen çdo ditë me përgjegjësi të mëdha për mirëqenien, sigurinë dhe shërimin e...

Finlanda pritet të vendosë më 12 maj për anëtarësimin në NATO

Finlanda do të vendosë rreth aplikimit për anëtarësimin në NATO më 12 maj, sipas gazetës vendase Iltalehti e cila ka cituar...