2 milione euro

34-vjeçarit me 3 emra i sekuestrohen 2 milionë euro pasuri

Policia dhe Prokuroria e Tiranës i kanë sekuestruar një 34-vjeçari një pasur prej 2 milionë euro. Sekuestrimi ka ardhur për shkak të...