225 mije euro

225 mijë euro të sekuestruara në një javë, nën hetim 2 shtetas

Në Muriqan dhe Kakavije janë sekuestruar 225 mijë euro brenda një jave. 2 qytetarë janë nën hetim për këtë çështje, në kuadër...