aida shtino

Shtino: Më mbyllën “Njerëz të humbur” dhe asnjë televizion nuk më hapi derën

Moderatorja Aida Shtino është emocionuar në emisionin "Good Morning Albanians” në Euronews Albania, ndërsa kujtoi momentin e mbylljes së emisionit “Njerëz...

Aida Shtino: I rikthehem shpesh emisionit “Njerëz të humbur”, më mungon shumë

Moderatorja Aida Shtino tha se i mungon shumë emisioni “Njerëz të Humbur”. E ftuar në emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania,...

Aida Shtino për librin: Gjyshja ime gjirokastrite ka ndikuar shumë në formimin tim

Moderatorja Aida Shtio ka folur së fundmi për librin “Aromë Kujtimesh” në emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania. Ajo rrëfeu se...