Albjon Ceku

3 mijë lekë për 1 votë, zbardhen përgjimet për 25 prillin

1 javë para zgjedhjeve të 25 prillit 2021, Denis Xholi dhe Albjon Ceku u kapën në makinën e tyre me para...