antibullgare

Kovaçevski dhe Osmani: S’ka urrejtje dhe histeri antibullgare në RMV

Në Maqedoni nuk ka urrejtje dhe histeri antibullgare, as diskriminim sistematik ndaj asnjë komuniteti etnik. Qëndrimi i kryeministrit dhe shefit të...