Antonello De Riu

Ambasadori italian: Kosovës mund t’i liberalizohen vizat gjatë presidencës çeke

Ambasadori i Italisë në Prishtinë, Antonello De Riu është optimist se nën presidencën çeke të Bashkimit Evropian do të jepet hapi...

Ambasadori italian: Do të mbështesim Kosovën në integrimet euroatlantike

"Italia do të vazhdojë të mbetet aleati kryesor për të mbështetur Kosovën në integrimin në strukturat euroatlantike dhe mekanizmat e tjerë...

Ambasadori italian: Kosova nuk mund të presë më për liberalizimin e vizave

Ambasadori i Italisë në Prishtinë, Antonello De Riu ka deklaruar se Kosova nuk mund të presë më për liberalizimin e vizave. Në...