emiri i katarit

Skandali me Kupën e Botës, Hoxha: Si ndikoi Emiri i Katarit, u përfshi dhe Sarkozy

Kupa e Botës e zhvilluar në Katar mbetet më e veçanta në historinë e futbollit, jo vetëm për periudhën në të...