emmanuel

Von der Leyen dhe Macron, pro reformimit të Bashkimit Evropian

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen celebroi të hënën Ditën e Evropës, me një mesazh solidariteti për Ukrainën dhe...

Macron beson në një marrëveshje për të shmangur luftën në Ukrainë

Presidenti francez Macron beson se mund të arrihet një marrëveshje për të shmangur luftën në Ukrainë, dhe se është legjitime për...