perfundim

Bypass i Vlorës do të jetë gati në korrik, sipas Ballukut

Bypass-i Vlorës do të jetë plotësisht gati në javën e parë të muajit korrik. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku tha...