Peshkarexha e sekuestruar

80 mijë litra naftë e kontrabanduar nëpërmjet peshkarexhës, 3 në kërkim

Administratori, kapiteni dhe mekaniku i një peshkarexhe është shpallur në kërkim nga Policia e Durrësit. Administratori Alban Malindi, kapiteni Flamur Aliu dhe...