vrasin

Masakër në Nigeri, persona të armatosur vrasin 20 gra e fëmijë

Të paktën 20 persona, kryesisht gra dhe fëmijë, u vranë gjatë një sulmi në një fshat në shtetin Plateau të Nigerisë. Sulmuesit...