Amber Heard

Amber Heard pas humbjes së gjyqit: Jam zemërthyer

“Zhgënjimi që ndjej sot është përtej fjalëve”. Kjo ishte deklarata e parë e Amber Heard pasi doli nga salla e gjyqit. Ajo...

Johnny Depp fiton gjyqin kundër Amber Heard

Johnny Depp ka fituar gjyqin kundër ish-bashkëshortes Amber Heard, të cilën ai e paditi për shpifje dhe abuzim. Juria doli në përfundimin...

Nis beteja gjyqësore mes Johnny Depp dhe ish-gruas

Pas 3 vitesh nis beteja gjyqësore mes Johnny Depp dhe Amber Heard. Johnny Depp ngriti një padi tre vite më parë për...