andi

Basha kërkon alibi për të qëndruar kryetar, thotë Andi Bushati

Lulzim Basha ende nuk po merr një vendim për pozicionin e tij brenda Partisë Demokratike, për të fituar kohë. Kështu u shpreh...

Haxhiu: Basha të largohet nga PD bashkë me Gridën dhe Salianjin

Lulzim Basha duhet të largohet nga PD, por jo i vetëm. Bashkë me të duhet të largohen edhe Salianji, Duma, Gjekmarkaj,...

Bushati dhe Haxhiu debatojnë për protestën në Tiranë

Baton Haxhiu thotë se protesta si koncept është civilizim, por duhet të kuptohet qëllimi dhe arsyet pse dikush proteston. Nëse nuk dihen...