antishqiptar

Deklarata e fortë e Zenkës: Dritan Abazoviç, antishqiptari i madh me emër shqiptar

Mehmet Zenka, Kryetar i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, i cili bën pjesë në grupimin “Koalicioni Shqiptar”, dhe njëkohësisht ministër për të...