Antonio Mateu Lahoz

Gjyqtari përjashtohet nga Botërori, Lahoz dënohet nga FIFA

15 kartonë të verdhë, grushta në fushë dhe faulle pafund, kjo ishte panorama e ndeshjes Argjentinë-Holandë, e cila rezulton e fundit...

Arbitrimi në përballjen Argjentinë-Holandë, gjyqtari Lahoz dënohet nga FIFA

15 kartonë të verdhë, grushta në fushë dhe faulle pafund, kjo ishte panorama e ndeshjes Argjentinë-Holandë, e cila rezulton e fundit...