asosacionin

Lama: Kurti e ka pranuar asosacionin, po blen kohë për ta futur në marrëveshje

Asosacioni i Komunave me shumicë serbe është pjesë e planit europian për Kosovën. Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Europian insistojnë se...