emra te njohur

51 veta në dhomë, Ernest Tushe rrëfen njohjen me Maks Velon dhe emra të njohur

Ernest Tushe u akuzua për marrëdhënien e tij me vajzën e ambasadorit italian në Shqipëri. Për këtë arsye ai bëri burg...