“Fast Check

Neurokirurgu tregon simptomat kryesore të hernies

Fast Check këtë episod solli në vëmendje hernien e qafës, çfarë e shkakton dhe çfarë duhet të bëjmë për ta parandaluar. Neurokirurgu...

Neurokirurgu tregon simptomat kryesore të stenozës spinale

Fast Check mori pjesë në një operacion për stenozat spinale. Kamerat e Euronews Albania ndoqën nga afër gjithë procesin. Neurokirurgu Baris Saygili...

“Fast Check” kushtuar shëndetit, çdo të shtunë ora 17.00 në Euronews Albania

“Fast Check”, emisioni kushtuar shëndetit vjen çdo të shtunë ora 17:00 në ekranin e Euronews Albania. Një program shëndeti me dinamika ndryshe...