perhapje

Më shumë se 150 fëmijë vdiqën nga një shpërthim i fruthit në Zimbabve 

Të paktën 157 fëmijë kanë vdekur si pasojë e një shpërthimi të fruthit në Zimbabve dhe më shumë se 2 mijë...

OBSH: Lija e majmunëve nuk përbën ende një emergjencë shëndetësore globale

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) deklaroi se përhapja e rasteve me linë e majmunëve në më shumë se 50 vende të...