perparim ademi

Burg përjetë për Përparim Ademin, vrasësin e dy motrave në Tiranë

Gjykata e Tiranës ka dënuar me burg përjetë Përparim Ademin për vrasjen e 2 motrave në Tiranë, Zhaneta Metani dhe Kristina...

Vrau dy motrat, Prokuroria kërkon burgim të përjetshëm për Përparim Ademin

Prokuroria e Tiranës ka kërkuar burgim te përjetshëm për Përparim Ademin, i cili akuzohet për vrasjen e dy motrave në zonën...