pesimiste

Bie besimi në ekonomi, qytetarët dhe bizneset pesimistë në muajin korrik

Bizneset dhe qytetarët nuk janë optimistë për situatën ekonomike. Gjendjen e dëshmon Banka e Shqipërisë në anketën e muajin korrik, ku Treguesi...