vizitor

Shqipëra 1.3 mln vizitorë në qershor, shtohet numri i vizitorëve nga jashtë

Qershori ishte një muaj i mbarë për numrin e të huajve dhe shqiptarëve që e kanë vizituar Shqipërinë, kryesisht për pushime....

Cilat janë destinacionet më interesante për 2022?

Më poshtë keni një listë me destinacionet më interesante për t’u vizituar në 2022-shin. Sugjerimet s’janë asnjëherë të tepërta tani që...