vjordi danaj

Eksperti: Qeveria ka para për shtresat në nevojë, të ndalë koncensionet dhe abuzimet

Eksperti i ekonomisë, Vjoldi Danaj thotë se qeveria shqiptare i ka paratë për të ndihmuar shtresat në nevojë, për shkak të...