3 qarqet

Ndalohet shitja e shpendëve në Durrës, Dibër dhe Korçë

382 mijë pula kanë ngordhur si pasojë e gripit të shpendëve. Ministria e Bujqësisë bëri me dije se është ndaluar shitja...