aferra e inceneratorëve

Azilantë dhe çobanë në SPAK, iu lakuan emrat në aferën e inceneratorëve

Këtë të martë po paraqiten në Prokurorinë e Posaçme emrat fiktivë që janë përmendur si pjesë e skemës korruptive të inceneratorëve,...