ahmed kalaja

A ‘fshihet’ krimi pas fesë? Hoxha shqiptar mbështet trafikantin e qenieve njerëzore

35-vjeçari Andrew Tate është një kikbokser profesionist dhe sipërmarrës, i cili drejton kurse për pasurinë online si dhe “Universitetin” që e quan...

Big Market refuzon të punësojë vajzën se mbante shami

Tre ditë më pare u bë publik në media një rast diskriminimi mbi baza fetare ndaj një vajze në qytetin e...