akti seksual

“Lindja, akti seksual dhe…”, Xhafa: Kur njeriu pushtohet nga entitete të tjera

Studiuesja e shkencave okulte, Pranvera Xhafa tha në një intervistë për “Good morning Albanians” në Euronews Albania se 3 momentet kur...