aliene

Autopsia e “alienëve” të gjetur në Meksikë, dalin rezultatet e para

Dy trupa të vegjël që supozohet se nuk janë njerëz, pasi u prezantuan në kongres në Meksikë javën e kaluar, i...

Kufoma alienësh në Meksikë? Zbulimi i veçantë pas 1 mijë vitesh

Dy trupa mbi 1000 vjeçare jashtëtokësore janë shfaqur për herë të parë përball kongresit meksikan për çështjen e ufove si dhe...

Insituti shkencor polak i cilëson macet ‘specie aliene’

Një institut shkencor polak i ka klasifikuar macet shtëpiake si një "specie aliene pushtuese", duke përmendur dëmin që ato u shkaktojnë...