America's Got Talent

VIDEO/Vëllezërit Balla shkëlqejnë në America’s Got Talent, mahnisin publikun

Vëllezërit shqiptarë mahnisin në America's Got talent" me perfomancën e tyre. Artan dhe Arnold Balla arritën të fitojnë jo vetëm pikët, por...