Andrius Kubilius

Serbia të zgjedhë midis Bashkimit Europian dhe Putinit, thotë raportuesi i PE

Raportuesi i Parlamentit Europian (PE) për dialogun me Moskën dhe ish-kryeministri i Lituanisë, Andrius Kubilius deklaroi se Serbia duhet të bëjë...