emerime

Bashkimi Evropian miratoi rregulla të reja për reduktimin e emetimeve të gazit 

Këshilli Evropian dhe Parlamenti Evropian kanë arritur një marrëveshje të përkohshme politike për objektiva më të forta për reduktimin e emetimeve...

Meta i përgjigjet akuzës së Veliajt për ambasadorët

Presidenti, Ilir Meta ka mohuar akuzën e kreut të Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj se po bllokon emërimin e ambasadorëve të rinj...

Ndryshime në policinë e Tiranës dhe të Korçës

Lëvizjet në polici kanë prekur policinë e Tiranës dhe atë të Korçës. Shefi i seksionit për narkotikët, Mariglen Beqo është transferuar si...