peshkaqene

Më shumë se gjysma e peshkaqenëve rrezikohen të zhduken në Mesdhe

Më shumë se gjysma e peshkaqenëve dhe peshqeve të llojit rays (rreze) në Mesdhe rrezikohen të zhduken si pasojë e peshkimit,...

Skocezi thyen rekord në ngushticën e mbushur me peshkaqenë

Një skocez ka vendosur një rekord të ri botëror për notin më të shpejtë përtej ngushticës Kuk - ujërat e mbushur...