elonmusk

Parashikimet e Elon Musk për vitin 2022, jo për zemërdobëtit!

Nga kriptovalutat, tek transhumanizmi e humanoidët, Elon Musk ka bërë parashikimet e tij për atë ç’ka gjendet në horizont në vitin...

Vajza e Elon Musk ndryshon gjininë dhe i del kundra të atit

Një nga fëmijët e miliarderit Elon Musk ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm duke dalë publikisht kundër të atit. Vajza e Elon...

Elon Musk mohon ngacmimet seksuale ndaj një stjuardese, bien aksionet e Tesla-s

Njeriu më i pasur në botë, Elon Musk, ka mohuar si "krejtësisht të pavërteta" pretendimet se ka ngacmuar seksualisht një stjuardesë...

Produkti që sipas Elon Musk do të shitet më shumë se Teslat në pak vite

Sipas Elon Musk, do të vijë një ditë shumë shpejt që një nga produktet e tjera të kompanisë së tij, do...

Kulti i Elon Musk, ‘ushtria’ e profileve fallso dhe blerja e Twitter

Pas ofertës prej $44 miliardë dollarësh nga Elon Musk, rrjeti social më i përdorur nga politikanët amerikanë dhe jo vetëm –...

Cilat janë bindjet politike të Elon Musk?

Miliarderi Elon Musk është përshkruar shpesh si një ‘kapitalist ekstrem’ por cilat janë pikëpamjet politike të njeriut më të pasur në...

Musk i vjen në ndihmë Ukrainës, por e ekspozon atë ndaj një rreziku fatal

Kompania e Elon Musk ‘Starlink’ do të ofrojë ndihmën e saj për Ukrainën e prekur nga lufta me Rusinë. Një nga problemet...