emisioni

Sezoni i tretë i “RinON”, 12 të rinj do përballen me politikanë

Pas suksesit të dy sezoneve të para, në ekranin e Euronews Albania do të rikthehet emisioni RinON. Një partneritet i Kongresit Rinor...

‘Protesta, e neveritshme’, aktivistët debatojnë me Baton Haxhiun

Protesta e shqiptarëve kundër rritjes së çmimeve është “e neveritshme” dhe jashtë kontekstit kohor, për analistin Baton Haxhiu. Në emisionin Now me...

“Fast Check” kushtuar shëndetit, çdo të shtunë ora 17.00 në Euronews Albania

“Fast Check”, emisioni kushtuar shëndetit vjen çdo të shtunë ora 17:00 në ekranin e Euronews Albania. Një program shëndeti me dinamika ndryshe...