performance

Rihapet opera e Kievit, 300 persona shijojnë performancën

Shtëpia kombëtare e Operës në Kiev është rihapur për herë të parë që pas nisjes së pushtimit rus më 24 shkurt. Teatri i kryeqytetit mirëpriti një audiencë të...

Eurovisioni e censuroi, Hajati: Fikni televizorin gjatë kësaj dreq performance

Ronela Hajati u përball me një situatë të pakëndshme, kur faqja zyrtare e Eurovision-it fshiu dhe rihodhi albumin me fotot e...