vodafone

Vodafone marrëveshje me ministrinë| Bashkë për digjitalizimin e turizmit

Vodafone Albania dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit “Për zhvillimin e qëndrueshëm mjedisor dhe promovimin e turizmit...

Vodafone certifikohet sërish si rrjeti më i mirë mobile dhe fiks në Shqipëri

Umlaut, një prej kompanive ndërkombëtare, lider në testimin e cilësisë së infrastrukturave digjitale, ka publikuar rezultatet e testimeve më të fundit...