zv.ministre

Plazhet publike nuk frekuentohen sepse s’ofrojnë cilësi, thotë zv. ministrja

Zv. ministrja e Turizmit Vilma Bello u shpreh se plazhet publike nuk ofrojnë të njëjtën cilësi si ato private dhe rrjedhimisht...

Gjendja civile online, zv.ministrja: Punonjësit s’do pushohen

Kalimi i shërbimeve publike online do të reduktojë numrin e zyrave të gjendjes civile. Më shumë se 2/3 e sporteleve do të mbyllen...